Fino Spiti Creations: Μαριάνθη Κάρτα

Fino Spiti Creations: Μαριάνθη Κάρτα

Fino Spiti Creations: Μαριάνθη Κάρτα 1 Annie Sloan Greece

Ακολούθησα το παιδικό μου όνειρο, και το οφείλω στη μητέρα μου και τη γιαγιά μου που μου ενστάλαξαν την θαυμαστή ικανότητα να ξεχωρίζω το όμορφα πράγματα. Οι παιδικές μου αναμνήσεις είναι γεμάτες από εικόνες χώρων, επίπλων, χρωμάτων και αντικειμένων. Από όσο με θυμάμαι ήθελα να αλλάζω τα πάντα γύρω μου… τα χρώματα τα υλικά τις θέσεις, τη μορφή των αντικειμένων. Μάζευα πράγματα και καταπιανόμουν να τα χρησιμοποιώ για να δημιουργώ νέα αντικείμενα έχοντας ήδη αποφασίσει από τότε ότι αυτό είναι το μόνο που θέλω να ασχοληθώ. Και έτσι αργότερα έκανα τα παιδικά μου σχέδια επάγγελμα.

Fino Spiti Creations: Μαριάνθη Κάρτα 2 Annie Sloan Greece

Σπούδασα στο Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων του Τ.Ε.Ι. Αθηνών, και συνέχισα με μεταπτυχιακό στο Interiors από την Αρχιτεκτονική του Brighton στην Αγγλία όπου πήγα με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Ξεκίνησα να δουλεύω πριν ακόμη ολοκληρώσω τις σπουδές μου σε γνωστή αλυσίδα κατασκευής εστιατορίων που με έβαλε στο μαγικό χώρο της κατασκευής και της υλοποίησης των “ασκήσεων επι χάρτου”.

Fino Spiti Creations: Μαριάνθη Κάρτα 3 Annie Sloan Greece

Μέσα από τη συνεργασία μου με αρχιτεκτονικά γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες στο χώρο του αντικειμένου και του επίπλου ως byer, ασχολήθηκα με την κατασκευή και το σχεδιασμό εκθεσιακών περιπτέρων σε πανελλήνιες εκθέσεις και την ανακαίνιση των εκθετηρίων τους. Αργότερα ανοίγοντας το δικό μου γραφείο μελετών συνέχισα να δουλεύω με ενθουσιασμό και πάθος στην μεταμόρφωση χώρων σε όλη την Ελλάδα για πάνω από 10 χρόνια.

Fino Spiti Creations: Μαριάνθη Κάρτα 4 Annie Sloan Greece

Το χρώμα το αγαπώ γιατί πραγματικά μπορεί να σου αλλάξει τον τρόπο που βιώνεις ένα χώρο καθώς και τη σχέση του με το φώς. Μπορεί να αλλάξει τις διαστάσεις, το σχήμα και τον όγκο των πραγμάτων. Πάρτε τώρα αυτό το μαγικό υλικό, το Annie Sloan Chalk Paint® το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει σχεδόν οποιοδήποτε υλικό και να του δώσει την εμφάνιση της επιλογής μας. Δεν είναι αυτό το μαγικό ραβδί του Interior Designer? Καταλαβαίνετε γιατί τα ερωτεύτηκα.

Fino Spiti Creations: Μαριάνθη Κάρτα 5 Annie Sloan Greece

Τα Annie Sloan Chalk Paint® δεν τα βρήκα ακριβώς…. με βρήκαν…. όπως όλα τα ωραία πράγματα που έρχονται να σου αλλάξουν τη ζωή. Και ένιωσα σα να έχω ανακαλύψει ένα μαγικό ραβδάκι με το οποίο μπορώ να μεταμορφώσω τα πάντα γύρω μου. Η αλήθεια είναι ότι δε περίμενα ποτέ ότι θα συναντούσα από κοντά, θα εκπαιδευόμουν και θα συνεργαζόμουν με την καλλιτέχνη την οποία γνώρισα μέσα από τα βιβλία στο μάθημα της ρυθμολογίας των επίπλων. Η Annie είναι μια καλλιτέχνης ακούραστη που έκανε το πάθος της επάγγελμα και δίνει χαρά σε τόσους ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Fino Spiti Creations: Μαριάνθη Κάρτα 6 Annie Sloan Greece

Μέσα από τα σεμινάρια αλλά και τις μεταμορφώσεις που αναλαμβάνουμε με την ομάδα μου στα καταστήματα μας σε Βόλο και Λάρισα μπορώ να μοιραστώ αυτή τη χαρά καθημερινά με πελάτες, μαθητές/ φίλους οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν το χώρο τους με το μαγικό αυτό ραβδάκι.

Fino Spiti Creations: Μαριάνθη Κάρτα 7 Annie Sloan Greece

Στο Finospiti Creations στην Ερμού 161, στο κέντρο του Βόλου σε συνεργασία με τον Βαγγέλη τον άντρα μου δίνουμε έτοιμες διακοσμητικές προτάσεις για κάθε χώρο στους πελάτες μας εδώ και 20 χρόνια και τα 3 τελευταία ως επίσημοι εκπρόσωποι των χρωμάτων Annie Sloan, αυτές είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένες. Συνεχίζουμε και με το νέο μας κατάστημα στη Λάρισα στην Kαποδιστρίου 6 στην Τρίγωνη πλατεία ένα χώρο αποκλειστικά αφιερωμένο στα Annie Sloan Chalk Paint.

Fino Spiti Creations: Μαριάνθη Κάρτα 8 Annie Sloan Greece

Fino Spiti, Ερμού 161, 38221, Βόλος 2421021897
Fino Spiti Creations, Καποδιστρίου 6 (πεζόδρομος) Τρίγωνη Πλατεία, Λάρισα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 
 
 

Product added!
The product is already in the wishlist!

Καλάθι

Κλείσιμο