Τι είναι το Chalk Paint™

Greek-Blue-tin-sq

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CHALK PAINT

To CHALK PAINT™ είναι ένα διακοσμητικό χρώμα που εφηύρε η Annie Sloan πριν 25 χρόνια.  Σπάνια χρειάζεται οποιαδήποτε προετοιμασία για να βάψει κανείς είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο.  Δίνει ζωή στα έπιπλά σας , σε πατώματα , τοίχους και μεταμορφώνει απλά γρήγορα και οικονομικά όλο σας το σπίτι. Εκτός από ξύλο βάφει γυαλί, σίδερο, μάρμαρο, δέρμα, ύφασμα , ταπετσαρία, τούβλο, τσιμέντο πλαστικό και ότι άλλο βάλει ο νους μας.

Είναι άοσμο, στεγνώνει γρήγορα και μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει με πολλούς τρόπους που έχουν ως αποτέλεσμα διαφορετικά στυλ . Η ευελιξία αυτού του χρώματος είναι αξεπέραστη. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει λάθος και οτιδήποτε κάνει κανείς μπορεί να θεωρηθεί η δική του έμπνευση.

Έχει πολύ μεγάλη καλυπτικότητα σχεδόν 14 τετραγωνικά το λίτρο, υπερδιπλάσια από τα κανονικά χρώματα γεγονός που το καθιστά πολύ οικονομικό. Με 100 ml βάφεις ένα κομοδίνο για παράδειγμα .

Η παλέτα των χρωμάτων που δημιούργησε η Annie Sloan είναι εμπνευσμένη από τον 18ο και 19ο αιώνα και τα χρώματα μπορούν να αναμιχθούν μεταξύ τους προσφέροντας άπειρες αποχρώσεις.

Είναι οικολογικό και έχει άδεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση (BS EN 71-3:2013 ) για να βάφει παιδικές κούνιες .

Με αυτό το χρώμα η βαφή έγινε παιχνίδι και απόλαυση και ένωσε πολλούς ανθρώπους σ όλη την γη που βρήκαν κοινά ενδιαφέροντα και ανήκουν πια σ αυτήν την μεγάλη οικογένεια του chalk paint της Annie sloan .

Product added!
The product is already in the wishlist!

Καλάθι

Κλείσιμο