Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Προστασία Δεδομένων
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του anniesloan.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση η ιστοσελίδα anniesloan.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα ΟΦΕΙΛΕΙ να ΜΗ χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας anniesloan.gr


Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων
Η παρούσα ιστοσελίδα anniesloan.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Η ιστοσελίδα anniesloan.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.
Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το anniesloan.gr προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.
Επίσης, οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας είναι δυνατόν να επεξεργάζονται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών της.


Παραγγελίες μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου
Για τη χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου του δικτυακού τόπου anniesloan.gr από τον επισκέπτη / χρήστη ζητούνται τα εξής στοιχεία : Ονοματεπώνυμο/ Επωνυμία Επιχείρησης – Διεύθυνση φυσικού προσώπου /Έδρα επιχείρησης – ΤΚ – Τηλέφωνο – E-mail – fax – ΑΦΜ – ΔΟΥ – Πόλη – Χώρα – Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας .
Τα ανωτέρω στοιχεία απαιτούνται και για την έκδοση των σχετικών παραστατικών (φορολογικών) και διατηρούνται στο οικονομικό αρχείο της anniesloan.gr. Οι διαχειριστές του τόπου anniesloan.gr μπορούν να χρησιμοποιούν τα στοιχεία που αναφέρονται στο είδος των αποκτούμενων αγαθών και υπηρεσιών μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να καταγράφουν τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του συναλλασσόμενου και να προβαίνουν σε νέες προσφορές, εκτός αν ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών αυτών ζητήσει να μη γίνονται τέτοιου είδους προσφορές. Τα στοιχεία που αφορούν τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του επισκέπτη / χρήστη ουδέποτε δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους.

Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας
Η πιστωτική κάρτα του επισκέπτη / χρήστη για την εξόφληση υπηρεσιών /συνδρομών του δικτυακού τόπου anniesloan.gr χρεώνεται μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.


Κωδικοί Εισόδου (Username) & Ασφαλείας (Password)
Για την πραγματοποίηση αγοράς στο ηλεκτρονικό κατάστημα anniesloan.gr χρειάζεται η δημιουργία λογαριασμού μέσω δύο κωδικών, τον Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Κωδικό Ασφαλείας (Password). Συνιστάται η τακτική αλλαγή του Κωδικού Ασφαλείας για τη διασφάλιση του απόρρητου των προσωπικών δεδομένων κάθε λογαριασμού.

Πολιτική Επιστροφών
Αν αλλάξατε γνώμη για την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή της αξίας του. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες αν επιθυμείτε επιστροφή/αλλαγή της παραγγελίας σας:
Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας  και στο email του καταστήματος από το οποίο κάνατε την παραγγελία.
Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής.
Τα έξοδα αποστολής για επιστροφή/αλλαγή της παραγγελίας, επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περιπτώσεις λανθασμένων, κατεστραμμένων ή γενικότερα ελαττωματικών προϊόντων, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα.
Το προϊόν δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί / χρησιμοποιηθεί. Πρέπει να είναι συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλες τις ετικέτες του και τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (απ. λιανικής / τιμολόγιο).
Σε περίπτωση επιστροφής, η πίστωση των χρημάτων γίνεται μετά από έλεγχο του προϊόντος με πίστωση στην πιστωτική στην οποία έγινε η αρχική χρέωση ή με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Τρόποι Πληρωμής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

• Αντικαταβολή (βάσει τιμοκαταλόγου του εκάστοτε ταχυμεταφορέα)
• Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική
• Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμόΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ  ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

• Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτικής
• Μετρητά

ΤΡΟΠΟΙ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
• Απόδειξη λιανικής
• Έκδοση τιμολογίου εφόσον έχει ζητηθεί κατά την καταχώρηση (στοιχεία τιμολογίου)


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με κυμαινόμενη χρέωση που καθορίζεται βάσει τιμοκαταλόγου του εκάστοτε ταχυμεταφορέα – επιλογής παραλήπτη

Product added!
The product is already in the wishlist!

Καλάθι

Κλείσιμο