Νεοκλασική ντουλάπα

Νεοκλασική ντουλάπα
Νεοκλασική ντουλάπα 1 Annie Sloan Greece

Από την εκπρόσωπο της Annie Sloan, Άμπυ Παναγιωτοπούλου
Νεοκλασική ντουλάπα 2 Annie Sloan Greece
Νεοκλασική ντουλάπα 3 Annie Sloan Greece

Ένα ζευγάρι φτιάχνει από την αρχή το νέο του σπίτι. Κάθε χώρος έχει την προσωπική πινελιά των ιδιοκτητών. Σ’ ένα δωμάτιο με βασικό χαρακτηριστικό το νεοκλασικό στοιχείο υπήρχε μια ντουλάπα από μελαμίνη όπου δε ταίριαζε καθόλου με την αισθητική του χώρου.

Νεοκλασική ντουλάπα 4 Annie Sloan Greece

Η ντουλάπα ήρθε στο Restauro και έτσι ξεκίνησε η μελέτη για την μεταμόρφωσή της. Για την ανακατασκευή αυτή χρειάστηκε να προσθέσουμε ξύλινα πηχάκια ώστε να αλλάξουμε την γεωμετρία των φύλλων της ντουλάπας εξολοκλήρου.

Νεοκλασική ντουλάπα 5 Annie Sloan Greece

Το βασικότερο ρόλο έπαιξε το Chalk Paint της Annie Sloan, με το οποίο βάψαμε τη μεγάλη αυτή επιφάνεια μελαμίνης χωρίς καμία προεργασία… Χωρίς τρίψιμο και χωρίς αστάρι.

Νεοκλασική ντουλάπα 6 Annie Sloan Greece

Χρησιμοποιήσαμε το Original από την παλέτα της Annie Sloan για βάση, μονώσαμε με Clear Wax και στην συνέχεια παίξαμε με σκιές κάνοντας wash με Paris Grey. Τέλος ξανά κερώσαμε με Clear Wax για ομοιόμορφο φινίρισμα και αδιαβροχοποίηση.

Νεοκλασική ντουλάπα 7 Annie Sloan Greece

Η τελευταία μας πινελιά ήταν τα κρυσταλλάκια που βάλαμε για πόμολα, τα οποία έδωσαν ιδιαίτερη λάμψη στη ματ παλαίωση της ντουλάπας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 
 
 

Product added!
The product is already in the wishlist!

Καλάθι

Κλείσιμο