IOD

IOD

IRON ORCHID DESIGNS

Οι Josie Celio και Sally Griswold αγαπούσαν το vintage και το DIY πολύ πριν αυτά γίνουν τάση στη διακόσμηση.
Η Josie είναι παντρεμένη με τον παιδικό της έρωτα και έχουν αποκτήσει 6 παιδιά ενώ ζουν όλοι μαζί σε μία αγροικία με διάφορα ζώα εκτροφής. Η Sally ζει με τον σύζυγό της, πάστορα, και τα 5 παιδιά τους και διαθέτουν ένα εργαστήριο σοκολάτας με το όνομα Beau.

Σήμερα έχουν μετατρέψει το όνειρο της ζωής τους σε επιχείρηση, την Iron Orchid Designs (IOD), μια σειρά προϊόντων που αντιπροσωπεύει το πάθος τους για όμορφη διακόσμηση με DIY. Είτε επιθυμείτε ένα φρέσκο στυλ διακόσμησης είτε αναζητάτε δημιουργικούς τρόπους να μεταμορφώσετε το χώρο σας, η Iron Orchid βοηθά κάθε άνθρωπο να εκφράζεται στη διακόσμηση με τα εξαιρετικά σχεδιασμένα εργαλεία και προϊόντα.
Το όνομα “Iron Orchid” είναι συμβολικό της ουσίας μιας γυναίκας, με τη δύναμη του σιδήρου και την ευαισθησία μιας ορχιδέας. Καθώς οι ιδιοκτήτριες πιστεύουν ότι οι γυναίκες έχουν μοναδικά δημιουργηθεί για να δημιουργούν μοναδικά, έχουν στόχο να τις εμπνεύσουν, ενδυναμώσουν και ενθαρρύνουν να κάνουν ακριβώς αυτό

IOD Décor Stamps

Τα IOD Décor Stamps, είναι σφραγίδες που εφαρμόζονται σε υφάσματα, τοίχους ή έπιπλα. Επίσης, μπορούν να εφαρμοστούν για τη διακόσμηση φαγητού καθώς είναι κατασκευασμένα από ένα ασφαλές για τα τρόφιμα υλικό (μην χρησιμοποιείτε τις ίδιες στάμπες για το βάψιμο και το φαγητό). Προσοχή όμως γιατί δεν ενδείκνυται να χρησιμοποιούνται σε υψηλές θερμοκρασίες ούτε να τοποθετούνται στο πλυντήριο πιάτων.

 Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Αφού αφαιρέσετε την εξωτερική συσκευασία, πριν ξεκολλήσετε τις σφραγίδες από την μεμβράνη τρίψτε την επιφάνεια με λεπτό γυαλόχαρτο προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να παραμείνουν σταθερές χωρίς να ‘’σπάσουν’’ και να κάνουν φουσκάλες, όπως τείνει να συμβεί σε άλλους τύπους (π.χ κεραμικό επίστρωμα).
Ξεκολλήστε τις στάμπες από την μεμβράνη όταν είναι έτοιμες για χρήση. Για να ξεκολλήσουν χρειάζεται να ασκήσετε πίεση αλλά μην ανησυχείτε καθώς οι στάμπες είναι ανθεκτικές.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Μεγάλο μπλοκ στήριξης: Προτείνεται για επιφάνειες εντελώς λείες  (π.χ εάν η σφραγίδα χρησιμοποιείται για ύφασμα που είναι τέλεια απλωμένο σε επιφάνεια εργασίας)

“Ελεύθερο” σφράγισμα: Αναφέρεται στην περίπτωση που χρησιμοποιείται ως επιφάνεια στήριξης για τη σφραγίδα ένα εύκαμπτο πλαστικό (π.χ το πλαστικό πάνω στο οποίο είναι τοποθετημένες οι στάμπες). Προτείνεται για ακανόνιστες επιφάνειες, όπως έπιπλα ή τοίχους.

Χωρίς στήριξη: Αναφέρεται στην περίπτωση που δεν χρησιμοποιείται καμία επιφάνεια στήριξης για την στάμπα. Προτείνεται για περιπτώσεις που η σφραγίδα απαιτείται να προσαρμοστεί απόλυτα σε μία κυρτή επιφάνεια. Στην περίπτωση αυτή βεβαιωθείτε ότι τα δάχτυλά σας δεν ακουμπάνε πάνω στη σφραγίδα καθώς αυτό θα εμποδίσει την σφραγίδα να προσκολληθεί απόλυτα στην επιφάνεια και θα δημιουργήσει μουντζούρα.

Όποια μέθοδο και αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι η στάμπα και το μέσο στήριξης είναι απόλυτα καθαρά.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

Χρώμα: Το χρώμα συνδυάζεται εξαιρετικά με τα Décor Stamps. Σε περίπτωση που επιλέξετε το χρώμα προτείνουμε να δημιουργήσετε μία μικρή ‘’λίμνη’’ χρώματος για να κυλήσετε ένα μικρό ρολάκι σε αυτήν και να πάρετε το χρώμα. Αφού βεβαιωθείτε ότι το χρώμα έχει απλωθεί στο ρολάκι ομοιόμορφα, εφαρμόστε το πάνω στην στάμπα.

Μελάνι: Το μελάνι Décor ink καθώς και τα περισσότερα άλλα μελάνια συνδυάζονται ιδανικά με τα Décor Stamps. Το μελάνι δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες και είναι πιο διαπερατό απ΄ότι το χρώμα. Ιδανικά επιλέξτε μελάνι ή χρώμα ανάλογα με το πρότζεκτ. Προτείνουμε να τοποθετείτε το μελάνι στο ειδικό σφουγγάρι για στάμπες (ένα για κάθε χρώμα) κι έπειτα να ταμπονάρετε την επιφάνεια της σφραγίδας με αυτό.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ύφασμα: Στην περίπτωση του υφάσματος θα πρέπει να εφαρμόσετε μία σημαντική ποσότητα χρώματος/μελανιού ώστε να εισχωρήσει στο ύφασμα. Σημειώστε ότι η εμφάνιση του χρώματος θα είναι διαφορετική ανάλογα με τον τύπο του υφάσματος. Μπορείτε να επιλέξετε τα μελάνια Décor ink, τα χρώματα Chalk paint καθώς και οποιοδήποτε άλλο κατάλληλο για υφάσματα. Η εταιρεία μας προτείνει 100% βαμβακερά υφάσματα. Παρόλα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλοι τύποι υφασμάτων, αφού πραγματοποιήσετε δοκιμή σε μία μικρή επιφάνεια. Μετά την εφαρμογή αφήστε το ύφασμα να στεγνώσει τουλάχιστον για 24 ώρες και σιδερώστε το πριν το πλύσιμο.

Έπιπλα: Οι σφραγίδες μπορούν να εφαρμοστούν τόσο σε βαμμένα όσο και λερωμένα έπιπλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε χρώμα είτε μελάνι, παρόλα αυτά το χρώμα είναι περισσότερο διαδεδομένο.

Τοίχοι: Οι τοίχοι είναι η ιδανική επιφάνεια για την εφαρμογή των Décor Stamps. Για εφαρμογή στον τοίχο το χρώμα είναι η πιο διαδεδομένη επιλογή.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ

Ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσετε τις σφραγίδες σας είναι έχοντας υγρά μαντηλάκια για να τις καθαρίζετε αμέσως μετά τη χρήση αποφεύγοντας να στεγνώσει το χρώμα/μελάνι πάνω σε αυτές. Αργότερα, καθαρίστε τις με σαπούνι και ζεστό νερό. Για ορισμένες σφραγίδες πιθανό να χρειαστείτε ένα ειδικό καθαριστικό. Έπειτα τοποθετήστε τις πίσω στη διάφανη μεμβράνη και αποθηκεύστε τις.

IOD 1 Annie Sloan Greece

Ανακάλυψε τα προϊόντα της IOD αποκλειστικά σ' εμάς!

Δες τα στο eshop μας εδώ και μάθε όλες τις τεχνικές από τους αντιπροσώπους μας για τη σωστή τους χρήση!

Product added!
The product is already in the wishlist!

Καλάθι

Κλείσιμο